ErkinAydemir
Mesaj Sayısı : 391 Yaş : 29 Nerden : Bedenden :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Dövme C.tesi Haz. 20, 2009 11:28 am | |
| Arkadaşlar genelde olduğu gibi benim ailem de kalıcı dövme yapmama hatta dövme yapmama izizn vermiyor ben de kendim çizim yappıyorum vücuduma :D bakın bir tanesi benim çok hoşuma gidiyor . Şu anda bacağımdadır kendileri size sadece resmini yolluyorum. Bu arada bu resimdekiler 4 element . Yani ateş su toprak hava . ben havayı yazdım :D Bu resimdekilerin böyle yazılmasının sebebi ise ambigram olmaları yani 180 derecelik açıyla ters bakıldığında da aynısını görebilme deniyor. İzleyen varsa melekler ve şeytanlardaki illuminati adlı tarikatın 5 sembolü vardı . Dördü bu dört tanesi . Biri ise kilisenin sembolü olan iki anahtarın baş aşağıya doğru bakanıdır. Kilisenin yanlışlarıyla uğraşan bu tarikat daha sonraları kilise tarafından üyelerini öldürme vve kötüleme ile yok edilmeye çalışılmıştır. Başını Isaac Newton , Bernini gibi bilim insanları , sanatçılar , ressamlar , mimarlar , heykeltraşcılar çekiyor. Ben de bu grup içerisinde yer almak isteğimi böyle gerçekleştiriyorum . Daha sonra bu yaşananlar nedeniyle kilise ile araları açılmıştır bu tarikatın. Aydınlanmışlar tarikatı da deniliyormuş bu tarikata :D işte resmi, | |
|
ErkinAydemir
Mesaj Sayısı : 391 Yaş : 29 Nerden : Bedenden :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: Dövme C.tesi Haz. 20, 2009 11:31 am | |
| | |
|
BiqCraft
| Konu: Geri: Dövme Cuma Haz. 26, 2009 9:31 am | |
| | |
|
ErkinAydemir
| Konu: Geri: Dövme Cuma Haz. 26, 2009 9:34 am | |
| ben çok beğendim yaa ambigram olayı süper . | |
|