| ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kübra ADMİN
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 Nerden : Günesin battığı yerden Ruh Hali : Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Perş. Haz. 04, 2009 6:24 pm | |
| bu arda sen bütün dinleri savunuosan..araya bir meyve tabaı yap...böle yarısı sinagok yarısı kilise dier yarısı camii..olsun(protestanlık gibi bi akım olluşur belki)sloganınızda kucaklıom sizi insanlık olsun | |
|
| |
ays Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 29 Nerden : sana ne ???!!!:) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Perş. Haz. 04, 2009 8:18 pm | |
| ewt kubii supersın walla ....:D cello bu arda duzeltme yaptıgın ıcın tesekkurler yani | |
|
| |
Cello
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Perş. Haz. 04, 2009 8:37 pm | |
| ben düzeltmedim kendi düzeltmiş... KÜBRA süpersin ellerinden öpmek lazım senin... | |
|
| |
ErkinAydemir
Mesaj Sayısı : 391 Yaş : 29 Nerden : Bedenden :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Cuma Haz. 05, 2009 3:46 pm | |
| ırkçılık gibi olacak ama arapçadan ve araplardan nefret ediorum . 6 trilyon ingilizce kelime eberlerim de 2 tane arapça ezberlemem :D | |
|
| |
kübra ADMİN
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 Nerden : Günesin battığı yerden Ruh Hali : Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Cuma Haz. 05, 2009 4:22 pm | |
| - Cello demiş ki:
- ben düzeltmedim kendi düzeltmiş... KÜBRA süpersin ellerinden öpmek lazım senin...
allah razı olsun...ve erkin bence senin derdin araplarla deil...dinle celişme mi diyim ne diyim abi...anla(ya)mıyorum seni....daha da ne diyebiliim bilmiom kıssadanhisse...javascript:emoticonp(' ') | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Cuma Haz. 05, 2009 4:24 pm | |
| humanizm nerde kaldı?
"bir ırkçılardan bir de zencilerden nefret ederim"(hangi herif sölemişti bunu her neyse...) | |
|
| |
Cello
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Cuma Haz. 05, 2009 5:20 pm | |
| - mrs.shinoda demiş ki:
- humanizm nerde kaldı?
"bir ırkçılardan bir de zencilerden nefret ederim"(hangi herif sölemişti bunu her neyse...) Ve kübradan süper bir kapakkkkkkkkkkkkkkk.....:)) | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Cuma Haz. 05, 2009 6:06 pm | |
| - Cello demiş ki:
- mrs.shinoda demiş ki:
- humanizm nerde kaldı?
"bir ırkçılardan bir de zencilerden nefret ederim"(hangi herif sölemişti bunu her neyse...)
Ve kübradan süper bir kapakkkkkkkkkkkkkkk.....:)) "bu mac burada biter"daha uğrasmaya değmez di mi?...:) | |
|
| |
ErkinAydemir
Mesaj Sayısı : 391 Yaş : 29 Nerden : Bedenden :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) C.tesi Haz. 06, 2009 2:35 pm | |
| ben arapların davranışlarından nefret ediyorum . Mmuhammed de araptı değil mi ? Ben Hz Muhammedi çok seviyorum . Benim söylediğim bu sözler 20. ve 21. yy araplarına .
Hümanistliğim hala yerinde :D | |
|
| |
ays Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 29 Nerden : sana ne ???!!!:) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) C.tesi Haz. 06, 2009 4:16 pm | |
| üüf erkın konuyu kapatıcana ıyıce derınlestırıosun bak daha uzatma bu işin sonu kotu bıtebılır | |
|
| |
ErkinAydemir
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) C.tesi Haz. 06, 2009 6:56 pm | |
| neyse o zaman konu
KİLİT KİLİT KİLİT KİLİT :) | |
|
| |
ays Süper Moderatör
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 11:57 am | |
| | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 12:40 pm | |
| - ErkinAydemir demiş ki:
- ben arapların davranışlarından nefret ediyorum . Mmuhammed de araptı değil mi ? Ben Hz Muhammedi çok seviyorum . Benim söylediğim bu sözler 20. ve 21. yy araplarına .
Hümanistliğim hala yerinde :D ben de hani nerde humanistlik derken hz.muhammedi sewmiosun gibilerden sölemedim.(tobe tobe)humanizm diosan bütün insanlığı kucaklayacaksın..bütün insanları ayırmadan seveceksin..bence temele aykırı.... | |
|
| |
ays Süper Moderatör
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 8:11 pm | |
| kubra tamam yha boswerın bu konuyu kapatalım artık yhaa | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 8:28 pm | |
| ok sen bilirsin | |
|
| |
ErkinAydemir
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 8:46 pm | |
| ben tüm arapları vaya arapların bir kısmını sevmediğimi söylemedim ki sadece 20. ve 21. yydaki davranışları çok absürtleşti o yüzden 20. 21. yy daki arapların sevmediğim davranışlarda bulunanlarını sevmiyorum. | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 8:49 pm | |
| tamam haklısın....bazı hareketlerine bende sinir oluom.özellikle su lüks düskünü tavırları beni deli edio...her neyse elalemin arabı bizi mi mi gerdi.. | |
|
| |
ErkinAydemir
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 8:51 pm | |
| | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) Paz Haz. 07, 2009 8:52 pm | |
| ee yhani | |
|
| |
| ..............perilere inanmayanlar......(bakın bi buraya) | |
|