Arkadaşlar yeteri kadar bilgilenmemiş din öğretmenlerinin olduğu derslerden alıntılar :
- o derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa?” diye bağırdı..
- beeen. ama hocam o da allah’ın yarattığı bir varlık değil mi? yazık...
- eeee tabi, o da allah-ı teala'nın yarattığı bir mahluk… hem peygamber efendimiz de severmiş. ay pek de sevimli kerata...
- peygamberimiz hazreti muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış...
- hocam, mekke' de iskender kebap mı vardı ki, onunla açssn?
- sus! terbiyesiz, zındık, kafir!....
- çocuklarım eğer dünya güneşe 1 cm. yakın olsaydı her yer erir, eğer 1 cm uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık.. .. allah'ın olduğunu bundan anlayabiliriz.
- eee iyi de hocam dünya güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 haziranda da uzaklaşır.. hem de 1 cm değil yaklaşık 2 milyon kilometre... eeee hiçbir şey olmuyor...
- işte bu da allah 'ın bir mucizesidir evladım... otur.. laubali, ukala..
-çocuklar ahiret gününde bütün herkes tartılacak, sevapları, günahlarından fazla olanlar sırat köprüsünden geçerek cennete ulaşacak
- hocam nasıl bir şey o sırat köprüsü?
- kıl gibi ince kılıç gibi keskin
- eee nasıl geçiyoruz ki biz oradan hocam? ayağımız acır, duramayız üstünde.. denge diye bir şey var herkes cehenneme düşer valla böyle hocam.
- sevabı fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek
- eee hocam sevabı fazla olanlar geçecekse kıldan köprüye otobana ne gerek var? allah sevabı çok olana geç desin, geçsin, az olana cehenneme git desin, gitsin… sanki itiraz mı edicez...
- sus eşşek sıpası aklın ermez senin allah' ın işine, tövbe sümme haşaaa, tööbeee..
- arapça bilenler el kaldırsın...(sadece 1 kişi el kaldırır...)
- afferim kızım ayşeeee... siz niye bilmiyonuz? nasıl dua ediyonuzzz?
- hocam ben türkçe dua ediyorum.
- olmaazzz! arapça edicen! türkçe kabul olmaaazzz!
- niye hocam, allah türkçe bilmiyo mu?
- haaşaaaa! sümmee haaaaşaaaa!!!
çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır.
- ama hocam nereye göre şafak vakti? bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor..
- numaran kaçtı senin?
- ne oldu ki hocam?
- çok güzel soru sordun 5 vericem..cevabı nı bende bilmiyorum.