| Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cello
| Konu: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! C.tesi Mayıs 23, 2009 10:16 pm | |
|
En son cello tarafından Ptsi Mayıs 25, 2009 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
kübra ADMİN
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 Nerden : Günesin battığı yerden Ruh Hali : Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 3:42 pm | |
| | |
|
| |
kübra ADMİN
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 Nerden : Günesin battığı yerden Ruh Hali : Kayıt tarihi : 15/05/09
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 3:48 pm | |
| Aslında ne yeterince waktim war,ne ilgimi ceken biri,ne de bir baskasıyla paylasabileceim kadar büyük bir kalp....... DuRum UmUTsUz (kahramanımsın cello ) bi de naaapim aska falan sizin kadar inanmıom kesinlile samimi gelmio hersey yalan(bence) tabii sana iyi sanslar dostum... umarım hersey gönlünce olur....... | |
|
| |
ays Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 29 Nerden : sana ne ???!!!:) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 4:23 pm | |
| yhaa acıkcası bnce de kubıcım.Yani illakı bırını sewmemız gerekmıor yani cello bnce burda yanılıosun senın için içine sığmıor dıe bızım de ole olması gerekmıor(yani hozlandıgımız bırı olması gerekmıor)we bn bu konunun cesurlukla alakası oldugunu sanmıorum cıdden hem olsa nıe saklayalım kı sankı ucunda olum war ....allah allah we bnce kubranın asıq olduqu seyler yeter sana we bnlara asıq olan bı cok kısıde war | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 6:35 pm | |
| e bnce kubranın asıq olduqu seyler yeter sana we bnlara asıq olan bı cok kısıde war
aysel bu cümlenin mealini alsam.......?(hak weriom bnde ona ama ask bir zorunluluk diil,bana lasım daa dill,hayatımda uğrasmam gereken yeterince cok kişi cok konu war bi de kuş beyhinli bir erkek me ohh,my godness.....(sözüm meclisten dısarı))(gerci ben olsa bile anlatmasdım bana ösel olsun isterdim ) | |
|
| |
ErkinAydemir
Mesaj Sayısı : 391 Yaş : 29 Nerden : Bedenden :D Ruh Hali : Kayıt tarihi : 08/05/09
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 7:05 pm | |
| ben sevgi ve aşk olayını tam olarak anlayabilmiş değilim
insan sevdiği ile sevgili olur insan sevgilisine aşık olur
bunlar doğruysa denklem şöyle olabilir
birini sevmek = sevgili olmak sevgili olmak = aşık olmak birini sevmek = aşık olmak
yalnız bu olaya göre insan tüm sevdiği insanlara aşık olmalı ve sevgilisi olmalı e tüm insanlar sadece kendileri için bir kişiyi sevemeyeceğine göre en az 10 15 sevgili olmak zorunda
birini sevmek aşk oluyorsa bu onun sevgilisi olmamız anlamına geliyor . o zaman ben celonun da kübranın da sevgilisi olmalıyım (100 150 kişi var da iki misal verdim sadece :D ) ben hem eşcinsel hem de normal biri oluyorum yukarıdaki denklem doğruysa eğer aşk ve sevmenin boyutları varsa biri açıklasın lütfeeeeen :D | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 7:11 pm | |
| ahhhhhhhhhhhhh,erkin sende bendensin ask bisi asıo....5.boyuta gecemioz...... yasayan birine sormak lasım....celo ne dersin? | |
|
| |
Cello
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Paz Mayıs 24, 2009 9:02 pm | |
|
En son cello tarafından Ptsi Mayıs 25, 2009 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Ptsi Mayıs 25, 2009 4:38 pm | |
| celalhan silkelen we kendine gel,ben daha 13 yasındayım bu yastan yollara dökülmem.Üstelik benim kiminle nasıl evleneceim benim için özeldir.seni kesinlikle ilgilendirmez.baskalarının özel hayatına burnunu sokma.ben sana hiç bişey demedim durduk yere saldırma.üstelik ask ıkın cıkacak tarzı bişey deil,yok abi hesap mı wericem sana yalan mı söylemek zorundayım...tabii ki hayır.beniim tek amirim bnm.kimseye hesap wermem.sana hiç ...celalhan.gözümde gercekten güzel bir yerin war seni hem sewiom hem saygı duyuyom lütfen gözden düsme.son 12 gün ne sen bni kır ne ben seni.üslubundan hiç hoslanmadım.bnm tanıdııım celalhan bu diil,ya da hiç tanıyamadım.senden özür bekliom dilemediin takdirde hiç bir sekilde selam bile wermem sana.... | |
|
| |
Cello
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Perş. Mayıs 28, 2009 4:48 pm | |
| Kübra tamam, özür dilerim, özür dilerim, özzür dilerim....... | |
|
| |
ays Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 290 Yaş : 29 Nerden : sana ne ???!!!:) Ruh Hali : Kayıt tarihi : 09/02/09
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Cuma Mayıs 29, 2009 9:14 am | |
| hah sonunda el bırlıyle cello yu vazgercırdık beeeee ne oldu cello rengın mı soldu yoksa bana mı ole gelıo ha ne dersın ??? ....:D:D:D | |
|
| |
kübra ADMİN
| Konu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Cuma Mayıs 29, 2009 1:08 pm | |
| abartma aysel...kabul edilmiştir celalhan | |
|
| |
| Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! | |
|