!!!!!!8/A!!!!!
sitemize hoşgeldiniz sitemizden yararlanmak için lütfen üye olunuz
!!!!!!8/A!!!!!
sitemize hoşgeldiniz sitemizden yararlanmak için lütfen üye olunuz
!!!!!!8/A!!!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!!!!8/A!!!!!

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
ђσşgєℓ∂iη

Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5834 Gündür yayındayız
298 Konumuz var
1574 Mesaj gönderildi
30 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://tbe8a.yetkin-forum.com/u32
En son konular
» "en sewdiiniz öğretmen kim"(top 5 lütfen)
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Şub. 01, 2010 3:35 pm tarafından ays

» intihar notuyla ölüme atladı
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:53 am tarafından ays

» beykozda cınayet
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:51 am tarafından ays

» gokyuzunden gelen ölüm
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:49 am tarafından ays

» 3 yasındayken yuzunun yarısı gelişmeyi durdurdu sımdı 22 yasında
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:46 am tarafından ays

» soyguncu keçi ( bu kadarı da pes)
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:42 am tarafından ays

» sevgilier günü katliamı
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:27 pm tarafından ays

» "avatar the last airbender filmi(m.night shyamalan)23 temmuz 2010 da türkiye de gösterimde)
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:26 pm tarafından ays

» saat kardesımm
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:24 pm tarafından ays

En iyi yollayıcılar
ErkinAydemir
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Vote_lcapKimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! I_voting_barKimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Vote_rcap 
ays
Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Vote_lcapKimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! I_voting_barKimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Vote_rcap 
ஐ๑๑ஐ๑M¡кє ℓσνєяஐ๑ஐ๑
kübra
BiqCraft
slipknot52
ogunstar95
Cello
MiRac KauLiTz
MiRaC&TOM
Kimler hatta?
Toplam 10 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 10 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 110 kişi Perş. Ağus. 03, 2017 6:32 am tarihinde online oldu.
Saat
Istatistikler
Toplam 30 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: dogisay

Kullanıcılarımız toplam 1574 mesaj attılar bunda 298 konu
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!

4 posters
YazarMesaj
Cello

Cello

Erkek Mesaj Sayısı : 69
Ruh Hali : Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Asik10

Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Empty
MesajKonu: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimeC.tesi Mayıs 23, 2009 10:16 pm

-

En son cello tarafından Ptsi Mayıs 25, 2009 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

Kadın Mesaj Sayısı : 216
Ruh Hali : Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Huysuz10

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 3:42 pm

Ben sanata insana varlığa tanrıya günesin dogğuşuna tomurcuklanan bir bitkinin çiceine alın teriyle kasanan insana bu vatan için calısan askere evladı için canını werebilecek anneye ,dünyaya daha yheni gözlerini acan bebeğe,kırmızı beyaz türk bayrağına istiklal marsına bu vatana millete bu toprağa aşııım......... lo-ve lo-ve lo-ve lo-ve lo-ve lo-ve lo-ve lo-ve lo-ve (ne hippilik ama....ne politika ama...... way anasını yha....)
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 3:48 pm

Aslında ne yeterince waktim war,ne ilgimi ceken biri,ne de bir baskasıyla paylasabileceim kadar büyük bir kalp....... BUZZ DuRum UmUTsUz (kahramanımsın cello tap_in tap_in tap_in ) bi de naaapim aska falan sizin kadar inanmıom kesinlile samimi gelmio hersey yalan(bence) tabii sana iyi sanslar dostum... saNS umarım hersey gönlünce olur.......
ays
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ays

Kadın Mesaj Sayısı : 290

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 4:23 pm

yhaa acıkcası bnce de kubıcım.Yani illakı bırını sewmemız gerekmıor yani cello bnce burda yanılıosun senın için içine sığmıor dıe bızım de ole olması gerekmıor(yani hozlandıgımız bırı olması gerekmıor)we bn bu konunun cesurlukla alakası oldugunu sanmıorum cıdden hem olsa nıe saklayalım kı sankı ucunda olum war ....allah allah we bnce kubranın asıq olduqu seyler yeter sana we bnlara asıq olan bı cok kısıde war
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 6:35 pm

e bnce kubranın asıq olduqu seyler yeter sana we bnlara asıq olan bı cok kısıde war

aysel bu cümlenin mealini alsam.......?(hak weriom bnde ona ama ask bir zorunluluk diil,bana lasım daa dill,hayatımda uğrasmam gereken yeterince cok kişi cok konu war bi de kuş beyhinli bir erkek me ohh,my godness.....(sözüm meclisten dısarı))(gerci ben olsa bile anlatmasdım bana ösel olsun isterdim )
ErkinAydemir

ErkinAydemir

Erkek Mesaj Sayısı : 391
Ruh Hali : Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Psikop10

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 7:05 pm

ben sevgi ve aşk olayını tam olarak anlayabilmiş değilim

insan sevdiği ile sevgili olur
insan sevgilisine aşık olur

bunlar doğruysa denklem şöyle olabilir

birini sevmek = sevgili olmak
sevgili olmak = aşık olmak
birini sevmek = aşık olmak

yalnız bu olaya göre insan tüm sevdiği insanlara aşık olmalı ve sevgilisi olmalı
e tüm insanlar sadece kendileri için bir kişiyi sevemeyeceğine göre en az 10 15 sevgili olmak zorunda

birini sevmek aşk oluyorsa bu onun sevgilisi olmamız anlamına geliyor . o zaman ben celonun da kübranın da sevgilisi olmalıyım (100 150 kişi var da iki misal verdim sadece :D )
ben hem eşcinsel hem de normal biri oluyorum yukarıdaki denklem doğruysa
eğer aşk ve sevmenin boyutları varsa biri açıklasın lütfeeeeen :D
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 7:11 pm

ahhhhhhhhhhhhh,erkin sende bendensin hi-hi! ask bisi asıo....5.boyuta gecemioz...... yasayan birine sormak lasım....celo ne dersin?
Cello

Cello

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePaz Mayıs 24, 2009 9:02 pm

-

En son cello tarafından Ptsi Mayıs 25, 2009 4:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 4:38 pm

celalhan silkelen we kendine gel,ben daha 13 yasındayım bu yastan yollara dökülmem.Üstelik benim kiminle nasıl evleneceim benim için özeldir.seni kesinlikle ilgilendirmez.baskalarının özel hayatına burnunu sokma.ben sana hiç bişey demedim durduk yere saldırma.üstelik ask ıkın cıkacak tarzı bişey deil,yok abi hesap mı wericem sana yalan mı söylemek zorundayım...tabii ki hayır.beniim tek amirim bnm.kimseye hesap wermem.sana hiç ...celalhan.gözümde gercekten güzel bir yerin war seni hem sewiom hem saygı duyuyom lütfen gözden düsme.son 12 gün ne sen bni kır ne ben seni.üslubundan hiç hoslanmadım.bnm tanıdııım celalhan bu diil,ya da hiç tanıyamadım.senden özür bekliom dilemediin takdirde hiç bir sekilde selam bile wermem sana.... Evil or Very Mad
Cello

Cello

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimePerş. Mayıs 28, 2009 4:48 pm

Kübra tamam, özür dilerim, özür dilerim, özzür dilerim.......
ays
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ays

Kadın Mesaj Sayısı : 290

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Mayıs 29, 2009 9:14 am

hah sonunda el bırlıyle cello yu vazgercırdık beeeee ne oldu cello rengın mı soldu yoksa bana mı ole gelıo ha ne dersın ??? ....:D:D:D ahahcokkomk
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!   Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!! Icon_minitimeCuma Mayıs 29, 2009 1:08 pm

abartma aysel...kabul edilmiştir celalhan

Kimi SEVİYORSUNUZ?????? GERKÇEKTEN BİRİNİ SÖLEYİN!!!!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası