!!!!!!8/A!!!!!
sitemize hoşgeldiniz sitemizden yararlanmak için lütfen üye olunuz
!!!!!!8/A!!!!!
sitemize hoşgeldiniz sitemizden yararlanmak için lütfen üye olunuz
!!!!!!8/A!!!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!!!!!!8/A!!!!!

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
ђσşgєℓ∂iη

Hoşgeldin; Misafir

Toplam 0 Mesajın Var.

Kayıt Tarihin:
Perş. Ocak 01, 1970
Son Ziyaretiniz:
Perş. Ocak 01, 1970

5831 Gündür yayındayız
298 Konumuz var
1574 Mesaj gönderildi
30 Kullanıcımız Var
Son Üyemiz : https://tbe8a.yetkin-forum.com/u32
En son konular
» "en sewdiiniz öğretmen kim"(top 5 lütfen)
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePtsi Şub. 01, 2010 3:35 pm tarafından ays

» intihar notuyla ölüme atladı
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:53 am tarafından ays

» beykozda cınayet
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:51 am tarafından ays

» gokyuzunden gelen ölüm
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:49 am tarafından ays

» 3 yasındayken yuzunun yarısı gelişmeyi durdurdu sımdı 22 yasında
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:46 am tarafından ays

» soyguncu keçi ( bu kadarı da pes)
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 11:42 am tarafından ays

» sevgilier günü katliamı
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:27 pm tarafından ays

» "avatar the last airbender filmi(m.night shyamalan)23 temmuz 2010 da türkiye de gösterimde)
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:26 pm tarafından ays

» saat kardesımm
ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 2:24 pm tarafından ays

En iyi yollayıcılar
ErkinAydemir
ruh cagırma (amam dikkat :D) Vote_lcapruh cagırma (amam dikkat :D) I_voting_barruh cagırma (amam dikkat :D) Vote_rcap 
ays
ruh cagırma (amam dikkat :D) Vote_lcapruh cagırma (amam dikkat :D) I_voting_barruh cagırma (amam dikkat :D) Vote_rcap 
ஐ๑๑ஐ๑M¡кє ℓσνєяஐ๑ஐ๑
kübra
BiqCraft
slipknot52
ogunstar95
Cello
MiRac KauLiTz
MiRaC&TOM
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 110 kişi Perş. Ağus. 03, 2017 6:32 am tarihinde online oldu.
Saat
Istatistikler
Toplam 30 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: dogisay

Kullanıcılarımız toplam 1574 mesaj attılar bunda 298 konu
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

ruh cagırma (amam dikkat :D)

+3
Cello
ErkinAydemir
ays
7 posters
YazarMesaj
ays
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ays

Kadın Mesaj Sayısı : 290
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Huysuz10

ruh cagırma (amam dikkat :D) Empty
MesajKonu: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 23, 2009 1:48 pm

KORKU VADİSİ

" Bu olay 3 Ekim 2003 tarihinde gerçekleşti.Aşağıda anlatılanlar tamamen doğrudur!!! O gün benim doğum günümdü...Çağırdığım arkadaşlarımın gelmesini bekliyordum.İlk en iyi arkadaşım geldi(adını vermiyeceğim)sonra birlikte diğer arkadaşlarımın gelmesini bekledik. Herkez geldi ve bilgisayar oynuyacaktık.Her doğum günümde olduğu gibi annem evden gitti. Oyunumuz bitti ve arkadaşlarımın getirdiği hediyeleri açcaktım.Ondan önce arkadaşlarımdan biri hemen ortaya atıldı.Bence kimse yokken ruh çağıralım dedi.Bende arkadaşlarıma danıştım olur dediler.Aramızdan biri ruh diye bir şey yok dedi.Ama oda katılmak zorunda kaldı.Kimin ruhunu çağıralım diye düşündük.Kafadan birini attık ve geldi.Ruh sapık çıktı kız arkadışıma bazı sözler söyledi: *Senle yatıcam rüyana giricem.Sana tecavüz edicem bir daha rüyandan hiç çıkmayacağım. sen uyumak istemiycen her yerde artık beni görücen... sonra direk kız ortadan kalktı ve inanmayan arkadaşım bizim söylediğimizi sandı.Gülerek kalktı.Sonra pastayı yedik,hediyeleri açtım ve dışarı çıktık.Kız arkadaşım korkuyodu dışarıya çıktık ve gene o ruh geldi biz ruhu göremiyorduk ama gözüm önünde kız arkadaşım delirmiş gibi üzerime gelme diyordu.Sonra annem geldi olanları anlattık kız arkadaşım bir gün bizde kaldı.O benim yatağımda yatıyordu bende salonda.Gece 4 gibi bağırmaya başladı uyandırmaya çalıştık uyanmıyordu.En son bende cevşen vardı ve ona taktık üzerine su dök- tük uyandı rüyasında gene o ruhu görmüş ve ben gelmişim ona yardım etmişim... Bir daha ruh çağırmadık...

ALINTI!!

ErkinAydemir

Erkek Mesaj Sayısı : 391
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Psikop10

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 23, 2009 6:02 pm

saçma yhaa inanmayınnnn :D
Cello

Cello

Erkek Mesaj Sayısı : 69
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Asik10

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 23, 2009 7:26 pm

"Ruh çağırma" diyosan çağırmam :D muHAHhaHhahhHAHa
MiRac KauLiTz
ADMİN
ADMİN
MiRac KauLiTz

Kadın Mesaj Sayısı : 39
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Asik10

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 23, 2009 7:31 pm

ayyy CELooooo.... ahahcokkomk
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

Kadın Mesaj Sayısı : 216

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Mayıs 23, 2009 9:33 pm

hangi srefsiz keklio?hangi mal inanıo?...bayat fr,
slipknot52

slipknot52

Erkek Mesaj Sayısı : 93
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Cesur10

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeSalı Haz. 16, 2009 10:15 pm

sacma sapan seyler yahu
<>
http://www.seafight.com/
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 1:49 pm

yhani bncede...
ays
Süper Moderatör
Süper Moderatör
ays

Kadın Mesaj Sayısı : 290

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePerş. Haz. 18, 2009 6:45 pm

ben buldugumu yolladım yhaaa
ErkinAydemir

ErkinAydemir

Erkek Mesaj Sayısı : 391
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Psikop10

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 10:46 am

olsun . Yardım ve yataklıktan suçlanıyorsun şu anda ays :D:D:D:D
kübra
ADMİN
ADMİN
kübra

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimeC.tesi Haz. 20, 2009 5:43 pm

ErkinAydemir demiş ki:
olsun . Yardım ve yataklıktan suçlanıyorsun şu anda ays :D:D:D:D
"
" karar verilmiştir"

"YAKIN CADIYI" lol!
BiqCraft

BiqCraft

Erkek Mesaj Sayısı : 108
Ruh Hali : ruh cagırma (amam dikkat :D) Sarhos10

MesajKonu: Geri: ruh cagırma (amam dikkat :D)   ruh cagırma (amam dikkat :D) Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 4:02 pm

celooo esprine tüküreyimm yuh beee

ruh cagırma (amam dikkat :D)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» dıkkat omer manıcı