ஐ๑๑ஐ๑ஐ๑๑ஐ๑erkin aydemirஐ๑๑ஐ๑ஐ๑๑ஐ๑ஐ๑๑ஐ๑
1-)su sınıfta hakkında tek kötü cümle kurmayacaım nadir bulunan erkek öğrencidir.
2-)cok sey bilir her konuda söyleyecek söz bulur,biriyle kavga ettiği zaman cok acımasız bazense ukala olabilir.ama yhinede sewimlidir
3-)kesinlikle matematikçidir.(matematikten zor bir soru olduu zaman ona gideriz soruyu öyle bir anlatır ki bildiiimizi de unutur konuyu tekrar etmemiz gerektiini anlarız.
4-)Kızların bir arada toplandıı bir ortamda adı gecen sahsiyetttir.
5-)zekidir.
6-)tam eurovision muhabbeti yapılacak kişidir.
7-)duygusaldır(aslında bu özellinden kurtulmanı istiorum bana göre bu duygusallık hayattasana zarar wericek,3.sayfa haberlerde görmek istemeiz seni)
8-)Hafif kacıktır(ben edwardım bn edwardu-ım hanginiz ısırılmak istersiniz?)
9-)Kendine özgü bir tarzı vardır
10-)bir kere bana her konuya fransızsın demiştir(bn cok üzülmüştüm cünkü eer siz birinin düsüncelerine değer weriorsanız o insanın size hakaret olarak algıladıınız sekilde konusması canınızı acıtır ee.. hadi bari unuttuk dielim hatasız kul olmas)
11-)2.dünyha savasını hız kesmeden anlatmıştır(hayran kaldık .,yha kim bilir ne kadar calıştı)
12-)İngilizce dersinde söyleddiii gibi(sometimes ı can be dishonest 'cause ı dont want to hurt my friends feelings(pink lies)what can ı do?)bnmle ilgili cok güsel seyler yasmıştır ama bnce couu pembe yalandır .bn bir melek diilim....
13-)salih hocanın en iii öğrncisidir
14-)kesinlikle girşkendir cok rahat toplumda konuşma yapabilir
15-)dier erkeklerin aksine pis kokulu,küfür baz,duyarsız deildir.
16_)aykırı bir kişiliktir.zıt kutup olmayı sewer.(basının bu yüzden cok derde gireceine eminim allahtan hayırlısı......
17-)norvecin eurovision da tek kale mac hyapacaına bnm gibi inanan sahsiyettir
benden bu kadar.fikirlerinizi bekliorumjavascript:emoticonp('
')